Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Ігротека

Водою не розіллєш

Ігри з друзями і водою

Надворі літня спека, а все одно хочеться побавитися з друзями! Є ідея: будемо гратися з водою. Вона й освіжить, і зацікавить, і здивує. А ще допоможе всім відчути, як приємно гратися разом.

Довгий жолоб

Підготуйте: два відра з позначками на однаковому рівні (одне відро наповніть водою до позначки); жолоби за кількістю гравців або трохи більше (їх можна зробити з розрізаних пластикових пляшок чи труб).

Завдання для команди: перелити воду з повного відра у порожнє за допомогою жолобів так, щоб втратити якомога менше рідини.

Навчити дітей домовлятися, працювати у колективі, рахуватися з думкою інших, чути і відчувати тих, хто поряд, разом іти до поставленої мети допоможуть цікаві пізнавальні ігри, що їх ви знайдете у статті “Водою не розіллєш” журналу “Джміль” — діти почують, як “говорить” вода, зрозуміють, яке значення має форма предмета, пограють разом з Капітошкою, створять малюнки, що зникають, побудують крижану флотилію і ще багато-багато цікавого. До зустрічі на сторінках журналу “Джміль”!











<< До змісту номера («Джміль» № 4 /2014)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: