Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Майстерня

Ангел-оберіг

У різдвяні дні в серці кожної людини утверджується віра в те, що Господь піклується про людей і в найтяжчі часи дарує надію на порятунок та перемогу добра. Пензлик пропонує всім зберегти цю віру і теплі спогади про Різдво, виготовивши ангеликів-захисників. Нехай же вони оберігають нас своїми ніжними крильцями від злоби й темряви впродовж усього року.

Скористатися простими і доступними порадами Джмелика може кожний — для цього потрібно лише прочитати статтю в друкованій версії журналу “Джміль”. Тож провести майстер-клас для дошкільнят і молодших школярів можна у кожному дитячому садку і школі.

Такі майстер-класи небайдужі люди проводять нині по всій Україні у рамках благодійного проекту “З Україною в серці творимо дива”. З початку серпня 2014 року ініціативу проведення таких майстер-класів уже підтримали у 12 областях України та за кордоном. На схід країни передано більше 4000 ангеликів-охоронців, створених з любов’ю та вірою в мир.

Якщо ви бажаєте приєднатися до проекту, проведіть благодійний майстер-клас: нехай кожен, хто завітає на нього, створить один оберіг для своєї родини і один — для наших воїнів у зоні АТО. Можна організувати також збирання теплих речей і коштів, а потім усе це передати волонтерам свого міста. Діти радо відгукуються на такі ініціативи, залюбки малюють або пишуть листи захисникам, висловлюючи щиру вдячність нашим героям.

До скарбнички методиста

У статті наведено приклад інтегрованої образотворчої діяльності: виготовлення оберега сприяє художньо-естетичному та соціально-моральному розвитку дітей, допомагає формувати уважне, бережне ставлення до інших людей, чуйність, розвиває художній смак, креативність, дрібну моторику рук.








<< До змісту номера («Джміль» № 1 /2015)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: