Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Художня студія

Солоні малюнки, рельєфні візерунки

Сьогодні у Художній студії Пензлик разом з друзями малюватиме Герб України — тризуб. А знадобляться для цього не лише папір, фарби та пензлі, а й клей та сіль. Здивувалися? Справді, малювати сіллю незвично, зате дуже цікаво. Спробуйте разом з Пензликом!

Стаття у друкованій версії журналу “Джміль” допоможе не тільки створити власний соляний шедевр, а й провести з дітьми цікаву пізнавальну бесіду про державні символи України. Читайте запитання та завдання від Книжечки.

До скарбнички методиста

Матеріал ознайомлює з нетрадиційною технікою образотворчості — малюванням сіллю. Він може стати основою для проведення інтегрованого заняття з художньо-естетичного розвитку та українознавства, яке допоможе формувати художню компетентність дітей, розвивати творчу уяву, креативність, навчити їх дивуватися, захоплюватись, мислити нестандартно, не тільки придумувати, а й втілювати свої ідеї.










<< До змісту номера («Джміль» № 1 /2015)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: