Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Художня студія

Добра магія об’ємних фарб


У Художній студії Пензлика кипіла робота. На столах стояли різні мисочки й тарілочки, поряд пачки борошна, солі, пляшки з олією… Художник ретельно відміряв кількість інгредієнтів і змішував їх у мисках, щось тихенько примовляючи. Він видавався схожим на кухаря, а то й на чарівника, що готує якесь диво-зілля. Джмелик, Книжечка й Нотка кілька хвилин захоплено спостерігали за цим дійством, аж поки наш юний журналіст не запитав:

— Пензлику, що тут відбувається?

— О, радий, що ви прийшли, — нарешті помітив друзів заклопотаний художник. — Казка про Веселкове королівство і чарівного Птаха, яку ти, Книжечко, вчора нам читала, надихнула мене на створення незвичайних фарб! По-перше, вони об’ємні, тож і картини, намальовані ними, виходять такими. А по-друге, ці фарби мають магічну силу — у тих, хто їх виготовляє, а потім ними малює, вони забирають сум, роздратування, нудьгу, натомість додають сил, бадьорості та оптимізму.

Всіх охочих дізнатися рецепт диво-фарб Пензлик запрошує до своєї Художньої студії на сторінках журналу “Джміль”.










<< До змісту номера («Джміль» № 2 /2014)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: