Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Майстерня

Великодній моріжок

Вернісаж журналу “Джміль” подарував нам картину Юрія Мацика “Весняне свято”, а створити для друзів святковий настрій допоможе Джмеликова Майстерня. У цьому випуску Пензлик розповідає, як виростити картину.

Для вирощування шедевру потрібні: баклажка для води, ґрунт, гофрований папір, насіння, що швидко проростає, фарби чи різнокольорові олівці, писанки або дерев’яні розписані яйця, а ще гарний настрій, весела компанія, фантазія…

Ознайомитися з докладними порадами Пензлика та алгоритмом вирощування святкової композиції ви можете у друкованій версії журналу “Джміль”.


До скарбнички методиста

Матеріал є творчим продовженням бесіди з дітьми за картиною українського живописця Юрія Мацика: педагог може запропонувати дітям придумати як можна виростити таку картину, а потім разом з дітьми виконати святкову композицію та подарувати рідним та знайомим. Таку діяльність можна провести на заняттях з художньо-естетичного розвитку, трудового навчання, вона допоможе розвивати креативність, художній смак дошкільників та учнів молодших класів.








<< До змісту номера («Джміль» № 2 /2015)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: