Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Ігротека

Стежками улюблених казок

Чи любите ви казки? “Хто ж їх не любить?” — спитаєте ви. А ви упевнені, що добре їх знаєте? Пропоную перевірити! Щоб здобути перемогу в цій настільній грі, треба пригадати персонажів, головні події та предмети з ваших улюблених казок. Готові позмагатися? Тоді до гри! І нехай усім щастить!

Ваша Книжечка


Підготуйте до гри: фішки за кількістю гравців, кубик з цифрами, ігрове поле (с. 16–17 журналу).

Правила гри. У грі можуть брати участь від двох до чотирьох гравців. Якщо їх більше, то кілька дітей гратимуть за одного персонажа.

Спочатку гравці обирають собі казкових персонажів — Дюймовочку або Попелюшку, Буратіно чи Івасика Телесика — і розміщують фішки на відповідних ділянках у кутках поля.

Ознайомчий варіант

Завдання кожного гравця:

  • знайти серед стежинок ігрового поля свою;
  • відвідати ділянки, на яких розташовані персонажі або предмети з казки обраного персонажа;
  • повернутися на стартову ділянку.

Той, хто виконає завдання першим, стає переможцем і допомагає іншим.

Завітавши до Ігротеки журналу “Джміль”, ви можете дізнатись, як пройти всі етапи гри, розглянути два її варіанти — ознайомчий і творчий, а також з’ясувати, як використати цю гру, щоб розпочати захопливу діяльність з дошкільниками і учнями молодших класів. Чекаємо на вас у гостях у Джмелика і Книжечки!








<< До змісту номера («Джміль» № 3 /2013)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: